Back to the top

Bram

Bram

De oorsprong van de creativiteit van Bram ligt voor een deel in zijn grafische en audiovisuele studie-achtergrond. Maar ook als kleine man was hij al druk bezig met tekenen en schilderen, waardoor de keuze voor een creatieve opleiding logisch voor hem was. Hierop aansluitend heeft hij bijna 10 jaar bij IKEA gewerkt als grafisch vormgever.

Via zijn broer kwam Bram al redelijk vroeg in aanraking met tatoeëren, maar hij had er nooit aan gedacht om zelf ook werkzaam te worden in deze branche.  Dat veranderde toen hij zelf steeds meer getatoeëerd werd en hij zelf begon met designs maken. Toen hij uiteindelijk de kans kreeg om te gaan tatoeëren heeft hij deze met beide handen aangepakt!

Zijn stijl is Old school/Traditional, een tijdloze stijl die vanaf de begintijd een stabiele basis is geweest in het tatoeëren. Deze designs zijn voor hem wat tattoos echt tattoos maken. Dikke outline, leesbaar en vooral houdbaar. Ondanks de lange geschiedenis van deze stijl, voegt Bram er graag een stukje van zichzelf aan toe en ontwikkelt hij zich nog elke keer. Je zult bijvoorbeeld regelmatig iets van de Efteling terugvinden in zijn werk. Deze plek is als een magische oase van rust en inspiratie voor hem. In de toekomst hoopt hij ook andere stijlen te adopteren.

Als tatoeëerder wil Bram niet alleen een mooie tattoo maken, maar het hele proces zo fijn, vlot en aangenaam mogelijk maken voor zijn klanten. Dit zorgt ervoor dat dat de klant naast met een mooie tattoo – óók met een fijne ervaring naar huis gaat. Bram is pas tevreden als zijn klant dat ook is.

Coming soon!

CONTACT

Leenderweg 107
5614 HL  Eindhoven NL
+31 (0)6 81 63 88 66

OPENING HOURS

Monday
Tuesday
Wednesday
Thirsday
Friday
Saturday
Sunday
CLOSED
12.00h - 18.00h
12.00h - 18.00h
12.00h - 18.00h
12.00h - 21.00h
12.00h - 18.00h
CLOSED
footer-icons

© 2018 Beeldspiegel. All Rights Reserved