Back to the top

Eva

Eva

Eva is de trotse eigenaar van Desperado tattoo. Al van jongs af aan is Eva creatief bezig: tekenen, knuffeltjes maken, halsters voor haar lievelingskoe maken, make up aanbrengen met balpen en nog meer van die heerlijke creatieve meidendingen.
Na de middelbare school koos zij voor een creatieve opleiding in de richting van 3-dimensionaal vormgever. En aansluitend hierop is zij naar de kunstacademie gegaan en heeft een opleiding richting audiovisueel, film en fotografie gevolgd.
In haar vrije tijd maakte ze illustratieve schilderijen voor de verkoop.

Al vanaf dat zij het zich kan herinneren, is ze geïnteresseerd in tattoos. Ze kocht tattoomagazines in de kiosk of op het station. Haar eerste tattoo liet zij in 1994 zetten. De glorieuze tijd van de kontgeweien a.k.a. tramp-stamps.
Jaren later, toen zij als kluizenaar thuis schilderijen maakte, kreeg zij het aanbod voor een apprenticeship. Dit ging niet altijd voor de wind, maar haar drive om dit voor elkaar te krijgen zorgde er voor dat zij heeft doorgezet. Wat er uiteindelijk in resulteerde dat zij in 2013 de sprong maakte naar een eigen shop!

Eva tatoeëert het liefst Neo-Traditional en Illustratief.
Deze stijlen vindt zij geweldig, omdat ze hier een klein verhaaltje in kan vertellen. Het liefst tatoeëert zij afbeeldingen van dieren en vrouwen/meisjes. Inmiddels staat zij ook wel bekend om haar rijkgekleurde tattoos. Dit wil niet zeggen dat zij nooit een uitstapje maakt naar andere stijlen, zoals black and grey.

Het geeft haar als tatoeëerder zoveel meer voldoening om een permanent stukje inkt te zetten op een ‘levend’ canvas, dan het maken van een schilderij.

Coming soon!

CONTACT

Leenderweg 107
5614 HL  Eindhoven NL
+31 (0)6 81 63 88 66

OPENING HOURS

Monday
Tuesday
Wednesday
Thirsday
Friday
Saturday
Sunday
CLOSED
12.00h - 18.00h
12.00h - 18.00h
12.00h - 18.00h
12.00h - 21.00h
12.00h - 18.00h
CLOSED
footer-icons

© 2018 Beeldspiegel. All Rights Reserved