Back to the top

About the shop

About the shop

In 2013 heeft Eva Desperado opgestart na enkele jaren bij Lady Luck te hebben gewerkt. Vanuit haar enigszins rebelse karakter had zij in diezelfde periode een cactus op haar been laten tatoeëren met het woord ‘Desperado’ erbij, wat outlaw/vogelvrij betekent. En eigenlijk was dit ook wel passend voor de shop die zij op dat moment aan het opzetten was. Zo ontstond de naam ‘Desperado tattoo’. En werd de huisstijl in eerste instantie Mexicaans. Inmiddels heeft dit wel een beetje een verschuiving gekregen en zijn er verschillende stijlen aan toegevoegd, maar je ziet nog altijd de basis terug.

Eva gelooft heilig in Karma, en wie goed doet, goed ontmoet. Zij vindt dat de mensheid er grofweg een teringzooi van maakt en hoopt dat we allemaal wat meer respect voor flora en fauna gaan tonen. Zo werken zij in de shop zoveel mogelijk met veganistische materialen, puur omdat het niet nodig is dat dieren de dupe worden van ons hypocriete gedrag. Het doet haar erg goed dat er veel naar veganistische inkt gevraagd wordt en dat heel veel klanten vegetariër of veganist zijn! ♥

Verder is kenmerkend voor de shop dat het een gezellige, laagdrempelige huiskamersfeer heeft, waar creativiteit en talent van de tatoeëerders hoog in het vaandel staan.
Ze leggen de lat hoog en zullen hun uiterste best doen om met de nieuwste ontwikkelingen mee te gaan. Dat kan bijvoorbeeld op het gebied van tattoo-inkt of machines zijn. Verder proberen zij zoveel mogelijk verschillende stijlen in huis te hebben op het hoogste niveau.

Desperado tatoeëert klanten vanaf 18 jaar. Dronken mensen of mensen onder invloed drugs worden niet gedoogd in de shop. Verder zijn zij natuurlijk goedgekeurd door de GGD.

En buiten de tattoo artists vind je in de shop ook nog de volgende mensen:

Coming soon!

Floormanager

Apprentice

Black work | Black Neo Traditional

CONTACT

Leenderweg 107
5614 HL  Eindhoven NL
+31 (0)6 81 63 88 66

OPENING HOURS

Monday
Tuesday
Wednesday
Thirsday
Friday
Saturday
Sunday
CLOSED
12.00h - 18.00h
12.00h - 18.00h
12.00h - 18.00h
12.00h - 21.00h
12.00h - 18.00h
CLOSED
footer-icons

© 2018 Beeldspiegel. All Rights Reserved