Back to the top

Xadia

Xadia

Xadia is altijd al creatief geweest op verschillende vlakken en heeft altijd de behoefte gehad om zich visueel uit te drukken. Voornamelijk als beeldmaker. Met fotografie, tattoos, schilderijen en theaterstukken (als theatermaker). Voor dit laatste, het theater maken, zat Xadia voordat zij begon met haar apprenticeship, op de opleiding Theatermaker.

Tatoeëren is in haar ogen het leukste vak van de wereld, omdat het zoveel aspecten met zich meebrengt. Je leert zoveel verschillende soorten mensen kennen. Het blijft voor haar bijzonder dat mensen een stukje van haar creativiteit voor altijd op hun lichaam willen dragen. In haar ogen is het waanzinnig dankbaar werk. Daarnaast ademt het vak een bepaalde vrijheid; zo kan je als tatoeëerder overal ter wereld werken. Dat is iets wat haar heel erg aantrekt in het vak van tatoeëerder. Zij hoopt dan ook vaker internationaal te gaan werken  in de toekomst.

De stijl waarin zij tatoeëert is voornamelijk Neo-traditional. Deze stijl vindt zijn basis vanuit de Traditional tattoo, waarvan de kenmerken vooral bold zijn; stevig lijnwerk en solid kleurwerk. Over deze basis gooit zij een sausje, welke geïnspireerd is op de natuur, de wereld, maar ook op kunststromingen zoals het Surrealisme en Art-Deco.
In haar tattoos zoekt zij de juiste verhouding tussen artistieke vrijheid en techniek, en stelt zij zichzelf altijd open voor ontwikkeling. Verder is Xadia haar voorliefde voor groen typerend voor haar werk. Heb je geen voorkeur voor een kleur? Dan kan je er de donder op zeggen dat er groene tinten in je tattoo zullen zitten.
Als tatoeëerder vindt zij het belangrijk om voor iedere klant het beste van zichzelf te geven. Zij vindt het daarnaast net zo belangrijk dat iemand zich zo goed mogelijk op zijn/haar gemak voelt tijdens deze tattoo-ervaring.

Coming soon!

CONTACT

Leenderweg 107
5614 HL  Eindhoven NL
+31 (0)6 81 63 88 66

OPENING HOURS

Monday
Tuesday
Wednesday
Thirsday
Friday
Saturday
Sunday
CLOSED
12.00h - 18.00h
12.00h - 18.00h
12.00h - 18.00h
12.00h - 21.00h
12.00h - 18.00h
CLOSED
footer-icons

© 2018 Beeldspiegel. All Rights Reserved